Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Spreken in het openbaar: Jouw eigen unieke stijl ontdekken. Spreken voor groepen en je wilt je publiek écht boeien. Waarom val je bij de één bijna in slaap en zit je bij de ander geboeid te luisteren? Ontdek wat voor jou werkt, probeer nooit iemand na te doen maar creëer je eigen stijl. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Voor wie: Ga jij binnenkort spreken in het openbaar? Wil je spreker worden? Ga je vloggen? Wil jij je verhaal testen, wil je sparren of het de juiste 'snaar' raakt? Wil je samen je verhaal 'bouwen'? Tips welke stijl van presenteren het beste bij jou past. Kortom; ga je spreken in het openbaar of doe je dat al maar wil je extra feedback en houvast. Informeer of één op één coaching met Arianda Schepens bij jou past.

Afbeelding 4

We werken graag met mensen die zich 'kwetsbaar' durven opstellen, ook op het podium. Dan kan je je publiek raken en écht contact hebben. Alleen een les lezen aan je publiek hoe zij het zouden moeten doen werkt niet. Wil je ook jezelf blootgeven? Wil je je eigen successen en ook je falen delen? Dan heb je de juiste coach gevonden. 

Arianda Schepens is castingdirector en trainingsacteur sinds 1998 en trainer sinds 2006. Daarnaast staat ze zelf regelmatig op het podium als spreker en met haar theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE.
Deze unieke combinatie van ervaringen voor en achter de schermen maakt dat ze snel door heeft waar de klant naar opzoek is, naar wat raakt en wat niet. Wat wil je publiek zien en horen en wat niet. Hoe je humor kunt toepassen om ook zwaardere onderwerpen luchtig te houden.
"Hoe meer we voelen bij een verhaal, hoe groter de kans dat we het onthouden."

Kosten
Coaching, per uur: €100,- (exclusief BTW voor bedrijven en ondernemers)
Binnenkort nieuwe data voor groepstrainingen

Locatie
Brabant, Hebbes Academy Gemonde (gemeente Sint-Michielsgestel)
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch in Gemonde.
Je kan vanaf station 's-Hertogenbosch of Boxtel met de bus naar onze trainingslocatie. Als je met de auto komt is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Routebeschrijving hier

Afbeelding 5

Voor andere vraagstukken zoals persoonlijke ontwikkeling ben je aan het juiste adres.
Iedereen heeft zijn eigen unieke stijl, ook de coach. Daarom hebben we ook een netwerk van coaches. Ieder heeft zijn/haar eigen expertise. 

Stel gerust je vraag, we zullen je eerlijk adviseren en eventueel doorverwijzen naar onze gewaardeerde collega's. Een coach die bij je past is van groot belang, voor jouw ontwikkeling en ook voor de coach. We streven naar de juiste match.