Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Persoonlijke coaching

Arianda is specialist in haar vak, zij kan je helpen als je op zoek bent naar het volgende:- Je wilt je voorbereiden op een auditie. Met haar jarenlange ervaring als castingdirector weet ze precies wat de regisseur en producent willen zien bij een casting/auditie.

- Je bent 'zij-instromer' trainingsacteur. Je hebt geen opleiding gehad of al erg lang geleden. Je wilt jezelf professionaliseren, of je bent er lang uit geweest en weten waar je staat. Hoe staat het met jou kennis, is het voldoende voor de huidige markt? Wat verwacht een trainer van jou.

- Je presentatievideo. Voor op je eigen website en/of voor bureaus. Je kunt je expertise en talent laten zien in een video. Eventueel met een scene die je kunt voorbereiden.


- Je wilt aan de slag als spreker. Hoe doe je dat, hoe zet je dat op en wat wil je vertellen. Je krijgt begeleiding in opbouw en afwisseling in jouw verhaal. Zodat jij zelfstandig als spreker aan de slag kunt. 

- Je wilt je eigen stijl van presenteren ontwikkelen. Hoe zeg je wat je zegt en waar leg je de nadruk op en hoe doe je dat. Hoe sta jij er bij voor een volle zaal.

Alle privétraining per uur: €100,- excl. BTW 

Afbeelding 4