Zoeken

Assessment

1 dag

18 september 2024

Na de training weet jij wat de assessoren van jou verwachten in een assessment situatie en kan je zelfstandig de opdracht uitvoeren.

Verdieping in acteren in een assessment setting. Hoe wordt de trainingsacteur ingezet en wat wordt er van hem verwacht tijdens het assessment. Wat zijn de grootste verschillen tussen iemand iets leren en het ‘meetmoment’. Ook werken op diverse niveaus komt aan bod. Bijvoorbeeld een assessment setting op een school of in het managementteam.

Je gaat aan de slag met diverse casuïstiek, ook met de diverse competenties ‘uitspelen’.

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. Kosteloos verplaatsen is niet mogelijk.

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor 3 of meer trainingen uit de specialisaties ontvang je 10% korting in totaal.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden 
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy