Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Ervaringen van mensen die hun auditie voorbereidde met hulp van Arianda

Arianda is een zeer inspirerende persoon met veel ervaring en liefde voor het vak. Met haar kennis en mensenkennis weet zij te inspireren en motiveren om je als acteur verder te ontplooien en je doelen te verwezenlijken. Ik kan Arianda van harte aanbevelen!
Monique (40 jaar)

Ik wil je nogmaals bedanken. Sanne vond het heel fijn om zich op deze manier voor te bereiden op haar allereerste casting. Ze weet nu wat haar te wachten staat en ik ben ook blij dat ik een beetje weet wat te verwachten in de hoop haar te kunnen steunen.
Moeder van Sanne (16 jaar)

Deze training heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik ben acteur en doe al jaren castings, soms wordt ik uitgekozen maar vaak ook niet. Zo gaat dat, dat hoort nou eenmaal bij het vak. Meestal (bijna altijd) had ik geen idee waarom ik juist wel of niet was uitgekozen. Tegenwoordig bereid ik elke auditie voor met hulp van Arianda. Elke acteur heeft een goede regisseur nodig en blijft input van buitenaf nodig hebben. Ik ga tegenwoordig veel beter voorbereid naar castings. Dat merk ik ook aan de uitslag :-) Natuurlijk krijg ik niet elke rol, maar ik weet wanneer het niet aan mij lag.
Hein (48 jaar)

Ik was eigenlijk vooral nieuwsgierig. Wilde me gaan inschrijven bij castingbureaus maar wist totaal niet wat ik er van kon verwachten. Arianda geeft echt een kijkje in de keuken van de castingdirector. Reële feedback en tips wat ik evt. nog kan doen om verder te komen. Ik heb nu echt inzicht in een voor mij voorheen onbekende wereld.
Marielle (38 jaar)

Veel castings had ik al gedaan voordat ik bij Arianda terecht kwam. Ik werk vanaf mij 12e als model en ben daardoor bekend met castings. Inmiddels heb ik diverse acteercursussen gedaan en wil ik verder in het vak. Ik merkte dat er bij die castings iets heel anders van me verwacht werd dan wat ik gewend was. Arianda heeft me geleerd hoe ik me kan voorbereiden op een rol en hoe een casting voor een acteur eruit ziet.
Luuk (32 jaar)

Ik heb me enkele jaren geleden ingeschreven bij een castingbureau, inmiddels regelmatig gefigureerd en kreeg toen een uitnodiging voor een casting. Om me hier goed op voor te bereiden heb ik de hulp van Arianda ingeroepen. Het was heel fijn en persoonlijk. Daarnaast was het ook ontzettend leuk maar vooral fijn dat ik alle persoonlijke aandacht kreeg en tips specifiek voor mijn situatie.
Mieke (57 jaar)