Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Training Professioneel Presenteren met Storytelling
Vergroot de impact van jouw persoonlijke, unieke verhaal met de trainers/theatermakers van Hebbes Academy.Afbeelding 4

Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander? Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Gebruik dan de technieken van de Hebbes Academy. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Wat is Presenteren met Storytelling?
Speechen zoals Obama. Het gaat om de manier waarop je het brengt (presenteren) en het gaat over wát je zegt (storytelling). In deze training komt dat samen.

Ook geschikt in combinatie met de inspirerende theatervoorstelling TO BE WHAT YOU WANT TO BE 

"Hoe meer we voelen bij een verhaal, hoe groter de kans dat we het onthouden."
Waarom Storytelling? 
Storytelling is het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Verhalen zijn een ideale manier om contact te maken, mensen te raken of helderheid te bieden, fans te krijgen of de saamhorigheid te vergroten. Verhalen verbinden, maken concreet, zijn gemakkelijk te delen en te onthouden.

Afbeelding 5
Afbeelding 6


Stel je eens voor... 
Begin jaren 50 van de vorige eeuw. Door de inpoldering van de Zuiderzee is nieuw land ontstaan. Een waarlijk staaltje Hollands Glorie. Boeren en middenstanders bouwen aan een nieuwe toekomst. Jij besluit dat jouw toekomst ook daar ligt. Je leent wat geld van bekenden, huurt een solex en gaat zo van bedrijf naar bedrijf om je product aan te bieden. Er is werk aan de winkel, want de nieuwe polder is booming. Allemaal pioniers. Bijna 70 jaar later vertellen de medewerkers-van-nu nog steeds dat pionieren in hun dna zit. Mooi verhaal hè. Wat is het jouwe?

Inhoud
Bouwen aan je eigen unieke merk. Jij bent uniek, jouw stijl van presenteren en jouw achtergrond is uniek. Hoe kan je dat inzetten? Door te werken aan de manier waarop je je verhaal vertelt en ook heel bewust Storytelling toe te passen.
Onze trainers helpen je hiermee. Bouw samen aan de inhoud en vorm en ontdek hoe je met jouw presentatie je klanten of publiek écht kunt boeien. Je sleutel tot succes als spreker of presentator is je doelgroep op emotioneel niveau raken. Een spreker die een verhaal vertelt dat niet snel wordt vergeten op zijn eigen authentieke wijze. Sterker nog, je boodschap wordt nog regelmatig doorverteld. Dat lukt niet met alleen cijfers of rationele argumenten. Wel na het volgen van onze training Professioneel Presenteren met Storytelling. Ook je talent als spreker versterken en een sterke boodschap bouwen? De trainers en theatermakers van Hebbes Academy weten als geen ander hoe het is om voor groepen of de camera te presenteren. Een boeiende spreker met een goed verhaal dat blijft hangen. In overleg in combinatie met de theatervoorstelling TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Een voorbeeld van 

Goed leren presenteren:
De trainers van Hebbes Academy kunnen je daarbij helpen. Vanuit onze achtergrond en ook als castingdirector; dan heb je 10 min. om op te vallen op een positieve manier. Zonder kunstjes maar met authenticiteit. We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je kracht is en hoe je die naar voren kan laten komen.

Een goed verhaal gebruiken:
Waarom een inspirerend verhaal belangrijk is? Ben jij echt zoveel unieker dan je concurrenten? Ken je het verhaal over de gitaar van Prince. Op het moment dat er twee gitaren geveild worden is het verhaal erachter pas écht van belang. Twee identieke gitaren, één van een onbekende geweest en de ander van Prince. De gitaar die hij zelf ooit kocht voor $ 25 ging weg voor $ 104.000. Waarom? Omdat het van Prince was, hij deze gitaar gebruikte voor Purple Rain. Da’s pas een verhaal. Jij kunt ook een bijzonder verhaal vertellen en dat inzetten voor je eigen marketing en sales. Daar hoef je Prince niet voor te zijn. Ieder verhaal is uniek.

Een gedeeld verhaal verbindt, verdiept de samenwerking en geeft sturing aan de inspanningen van je teams. Dat was al zo bij het ontstaan van de mensheid en dat werkt nog steeds.

Doelgroep
Professionals die zichzelf, hun product of organisatie presenteren en daar meer uit willen halen. Jezelf stevig en authentiek presenteren is het halve werk, een goed verhaal is de andere helft. Je komt dan 'binnen' bij je luisteraar op emotioneel niveau.

Wat gaan we doen
In onze training Professioneel Presenteren met Storytelling werk je aan de kracht van je verhaal én de impact die jij hebt als presentator. Op basis van de ingrediënten van jouw organisatie of product bouwen we een verhaal dat raakt. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren. Verder is het altijd maatwerk. Waar heeft jouw team behoefte aan? Hoe wil je het gaan 
inzetten en toepassen? Dit zullen wij meenemen in het uiteindelijke trainingsprogramma. 

Afbeelding 7

Aan bod komt
Hoe bouw je een sterk verhaal dat blijft hangen.
Je lichaam als instrument (stem, houding, kleding, beweging)
Interactie met je publiek
Improviseren
Houvast voor succesvol presenteren

Locatie
We komen naar jullie toe. Op jullie bedrijf of bij een externe locatie. We hebben ook een eigen trainingsplek: Hebbes Academy Gemonde (gemeente Sint-Michielsgestel)
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch in Gemonde 

Vragen of een offerte op maat
Hiervoor kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contactformulier of bellen met 06 53 136 103