Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3


Training Professioneel Presenteren met Storytelling
Vergroot de impact van je verhaal met de trainers/theatermakers van Hebbes Academy.
 
Stel je eens voor. Begin jaren 50 van de vorige eeuw. Door de inpoldering van de Zuiderzee is nieuw land ontstaan. Een waarlijk staaltje Hollands Glorie. Boeren en middenstanders bouwen aan een nieuwe toekomst. Jij besluit dat jouw toekomst ook daar ligt. Je leent wat geld van bekenden, huurt een solex en gaat zo van bedrijf naar bedrijf om je product aan te bieden. Er is werk aan de winkel, want de nieuwe polder is booming. Allemaal pioniers. Bijna 70 jaar later vertellen de medewerkers-van-nu nog steeds dat pionieren in hun dna zit. Mooi verhaal hè. Wat is het jouwe?

Afbeelding 4

 
Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. Wel na het volgen van onze training Professioneel Presenteren met Storytelling. Je sleutel tot succes als spreker of presentator is je doelgroep op emotioneel niveau raken. Net als in een spannende film of boek trek jij je publiek mee in het verhaal en geef jij het gevoel dat ze er zelf bij waren. Een verhaal dat niet snel wordt vergeten. Sterker nog, je boodschap wordt nog regelmatig doorverteld. Ook zo’n sterke boodschap bouwen? Je talent als spreker versterken? De trainers en theatermakers van Hebbes Academy weten als geen ander hoe je spannende content presenteert die raakt en blijft hangen.
 
Waarom een inspirerend verhaal belangrijk is? Denk even na over hoe onderscheidend jouw product of werkwijze is. Ben jij echt zoveel unieker dan je concurrenten? Het verhaal over pionieren in de polder is zeker uniek. Of het verhaal over de gitaar van Jimi Hendrix… Op het moment dat er twee gitaren geveild worden is het verhaal erachter pas écht van belang. Twee identieke gitaren, één van een onbekende geweest en de ander van Jimi Hendrix. De gitaar die Hendrix zelf ooit kocht voor € 25 ging weg voor € 250.000. Waarom? Omdat Hendrix stijl uniek was, hij met zijn gitaar zorgde voor een revolutionair nieuw geluid en aan de basis stond van vele nieuwe genres. En misschien belangrijker nog: “Dit is de gitaar die Jimi Hendrix bespeelde met zijn tong.” Da’s pas een verhaal.
 
Een goed verhaal versterkt niet alleen de relatie met je klanten of publiek. Het versterkt ook de teamspirit binnen je eigen organisatie. Een gedeeld verhaal verbindt, verdiept de samenwerking en geeft sturing aan de inspanningen van je teams. Dat was al zo bij het ontstaan van de mensheid en dat werkt nog steeds.
 
In onze training Professioneel Presenteren met Storytelling werk je aan de kracht van je verhaal én de impact die jij hebt als presentator. Op basis van de ingrediënten van jouw organisatie of product bouwen we een verhaal dat raakt. Ook kijken we naar hoe jij dat doet. Krijg jij tips jezelf nog krachtiger te presenteren. Ook laten wij je zien hoe wij een verhaal vertellen. Trainer/theatermaker Arianda Schepens maakte de inspirerende theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Zij vertelt hierin een bevlogen en persoonlijk verhaal over keuzes maken, ups-and-downs en je hart volgen. Deze theatershow en het nagesprek zijn onderdeel van de training.
 
De trainers en theatermakers van Hebbes Academy helpen professionals hun persoonlijke kracht te versterken. In trainingen, workshops of theatershows. Zoals, TO BE WHAT YOU WANT TO BE, de inspirerende theatershow over werkgeluk en ondernemerschap. 
 
Ook de impact van je verhaal of jezelf versterken? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.
 
Training Professioneel Presenteren met Storytelling
Met de trainer/theatermakers van Hebbes Academy bouwen aan je verhaal
Je impact als presentator vergroten
Inclusief theatershow TO BE