Zoeken

Psychiatrische ziektebeelden

1 dag
29 augustus 2024
19 november 2024

Uiteraard is het voor het werk als trainingsacteur van belang bekend te zijn met de meest voorkomende gedragskenmerken. In allerlei sectoren kan de trainingsacteur gevraagd worden om rekening te houden met specifieke ziektebeelden en/of persoonlijkheidsstoornissen. Hierbij is het van belang dat deelnemers kunnen oefenen met realistische situaties, zodat zij goed voorbereid zijn op de praktijk. Bij elke training kan zo’n vraag gesteld worden.
Maar het komt extra vaak voor bij agressietrainingen en trainingen binnen de zorg.

We gaan tijdens deze dag in op het teruggeven van kloppend gedrag als er sprake is van een psychisch ziektebeeld. Op een respectvolle en authentieke wijze. Denk bijvoorbeeld aan depressie, schizofrenie, bipolaire stoornis, persoonlijkheidsstoornissen zoals narcisme en borderline persoonlijkheidsstoornis. 

Je leert welk gedrag je in kunt zetten. Er zal aandacht besteed worden aan verschillende ziektebeelden en stoornissen, waarbij de kenmerken en het bijbehorende gedrag worden besproken. Vervolgens zal er veel geoefend worden.

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. Kosteloos verplaatsen is niet mogelijk.

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor 3 of meer trainingen uit de specialisaties ontvang je 10% korting in totaal.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden 
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy