Toegepast trainingsacteren

Verkorte training tot toegepast trainingsacteren, twee dagen op locatie en een online bijeenkomst.

Voor professionals, bijvoorbeeld in het onderwijs, trainers en coaches die zich willen bekwamen in het vak van trainingsacteur. Je gaat praktijkgericht werken en past alle skills van trainingsacteren toe. Hoe je een rollenspel toepast, vanuit de trainingsacteur gezien. Ook als je al trainingsacteur bent en al een tijd uit het vak bent is deze training aan te bevelen.

Data:
– 1 en 10 november 2023 + online datum in overleg

– 31 oktober en 10 november 2024 + online datum in overleg

We werken elke live dag van 10 – 16.30u en maken na afloop met elkaar een afspraak voor de online bijeenkomst.

Studiebelasting
14 live contacturen, 2 tot 3 online uren (afhankelijk van de grootte van de groep) en 2 uur zelfstudie
Je ontvangt een deelnamecertificaat na afloop.

Wat is jouw investering
€995,- ex. btw. Vrijgesteld van btw voor particulieren.
Incl. lunch, koffie/thee
Min. 6 en maximaal 8 deelnemers 

Aanmelden
Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier. Je kunt direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Wie is de trainer
Arianda Schepens en een externe trainingsacteur zal een van de lessen aanvullen.

Locatie in Noord-brabant
Dommeldaal Gemonde

Programma, trainingsacteren in het kort
Aan bod komen o.a. verschillende inlevings- & dramatechnieken, diverse werkvormen, warming up & energizers en verschillende vormen van feedback geven. Jezelf presenteren aan publiek/deelnemers en kritische beroepssituaties. Na afloop kan jij zelf het rollenspel toepassen. 

Je leert in de huid te kruipen van zeer uiteenlopende personen, je snel inleven in een rol en snel schakelen. Als trainingsacteur moet je kunnen afstemmen, nauwkeurig aan kunnen voelen wat er nodig is om het juiste effect, het juiste resultaat te kunnen behalen. De basisvaardigheden komen aan bod. De theorie kan je dan thuis nog eens nalezen. Het instroomniveau van deze training is HBO werk- en denkniveau. Aan het eind van deze training kan je het geleerde toepassen door jezelf in te zetten als trainingsacteur in trainingen en hoe je de samenwerking maximaal kunt benutten. Voor het maximale leerrendement voor je deelnemer.

Doelgroep
De training is geschikt voor professionals die op de hoogte zijn van de meest voorkomende theorieën en communicatiemodellen. Je bent bijvoorbeeld trainer, docent of coach waardoor je de methodieken al kent. En, iedere professional die wel eens een trainingsacteur inzet. Deze training is ook uitermate geschikt voor trainingsacteurs die een opleiding hebben gevolgd en inmiddels al een tijdje uit het vak zijn en het weer op willen pakken.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy