Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Afbeelding 4

Mijn ervaring geef ik graag door aan andere professionals door middel van mijn trainingen. Wat voor mij het allerbelangrijkste is, is verbinding. Alleen dan kan ik iemand optimaal ondersteunen in zijn ontwikkeling. Dit begint al in de opleiding, voel je je vrij om te leren? Ben je niet bang om fouten te maken? Sta je open voor feedback?
Dit begint bij de trainer, de deelnemer zet de volgende stap. Ik ben in staat om snel een veilige leeromgeving te bieden terwijl de feedback altijd eerlijk en oprecht blijft. Ik zal blijven aanmoedigen nog een stapje verder te gaan, om net dat extra uit jezelf te halen en ook jezelf op de sterke punten te blijven verbeteren.

Omdat het voor mij bij trainen niet ophoudt en ik graag ook opdrachtgevers kennis wil laten maken met mijn talentvolle leerlingen heb ik het platform www.detrainingsacteurs.nl opgezet. Een plek waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Trainingsacteurs op deze site volgen ook jaarlijks een bijscholing om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kijk wat anderen over mij zeggen hier 
Mijn persoonlijke website www.arianda.nl

Een ander aspect van mijn professioneel bestaan verdient ook aandacht.
Naast opleider ben ik onafhankelijk castingdirector en bedenker van het Casting Collectief. Een rol waarin verbinding tussen opdrachtgever en acteur, goed kunnen kijken naar mensen, oprechte en duidelijk feedback kunnen geven éven belangrijk is.
Vanuit deze achtergrond geef ik de lessen casting-training en camera-acteren. 

Afbeelding 5
Afbeelding 6