Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Afbeelding 4


Ik ben Arianda Schepens (1 juli 1971), een zeer ervaren trainingsacteur. Mijn ervaring in dit prachtige vak geef ik graag door aan andere professionals door middel van mijn trainingen.
Wat voor mij het allerbelangrijkste is als trainer en als trainingsacteur is verbinding. Alleen dan kun je iemand optimaal ondersteunen in zijn ontwikkeling en mag je hem een spiegel voor houden.
Dit begint al in de opleiding, voel je je vrij om te leren? Ben je niet bang om fouten te maken? Sta je open voor feedback?

Al deze zaken beginnen bij de trainer, de deelnemer zet de volgende stap.
Ik ben in staat om snel een veilige leeromgeving te bieden terwijl de feedback altijd eerlijk en oprecht blijft.
Altijd zal ik aanmoedigen nog een stapje verder te gaan, om net dat extra uit jezelf te halen en ook jezelf op de sterke punten te blijven verbeteren.

Omdat het voor mij bij trainen niet ophoudt en ik graag ook opdrachtgevers kennis wil laten maken met mijn talentvolle leerlingen heb ik het platform www.detrainingsacteurs.nl opgezet. Een plek waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten.  
Trainingsacteurs op deze site volgen ook jaarlijks een bijscholing om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

Kijk ook wat anderen over mij zeggen hier 

Een ander aspect van mijn professioneel bestaan verdient evenveel aandacht.
Daarnaast ben ik onafhankelijk castingdirector. Een rol waarin verbinding tussen opdrachtgever en acteur, goed kunnen kijken naar mensen, oprechte en duidelijk feedback kunnen geven éven belangrijk is.
Vanuit deze achtergrond geef ik de lessen casting-training en camera-acteren. 

Naast al deze bezigheden ben ik ook spreker. Met veel enthousiasme vertel ik hierover bij lezingen, workshops en tijdens de voorstelling die ik ontwikkelde: TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Deze voorstelling is tevens het vertrekpunt geweest van een boek met dezelfde titel.
 
Ik licht toe hoe ik kwam waar ik nu ben en wil anderen inspireren dit ook te doen. Ik streef ernaar zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot het verkennen van nieuwe, gelukbrengende paden.

Alles over deze voorstelling/lezing op www.arianda.nl

Het overkoepelende bedrijf voor deze werkzaamheden is www.hebbesmedia.nl

Afbeelding 5