Trainingsacteur worden?

Aan de slag als trainingsacteur. Dat begint bij kennis. Wat wil je ermee gaan doen? Hoe wil je het inzetten? Kijk welke training het beste bij jouw situatie past. Neem gerust contact met ons op om te overleggen!
Wil je gewoon even wat meer weten over het vak? Leuk boekje met praktische info.
 
De beste keus als je professioneel aan de slag wilt als trainingsacteur. Alle facetten komen aan bod. Je doet eerst mee aan een selectieworkshop om te laten beoordelen of deze training voor jou geschikt is. Doorloop is een jaar tot maximaal 2 jaar. Alle belangrijke specialisaties zitten in deze 20-daagse opleiding.
 
De beste keus als je snel aan de slag wilt als trainingsacteur. Alle facetten komen aan bod. De meest voorkomende trainingsmodellen, werken naast een trainer en er wordt veel geoefend in de opleiding. Deze kan je altijd nog aanvullen met specialisaties.
 
Na het volgen van de zesdaagse opleiding, kun je een examen aanvragen. Dat kan ook als je trainingsacteur bent door voldoende ervaring en/of een opleiding elders.
 
Voor ieder die meer wil weten over het vak en/of overweegt de opleiding te gaan doen.
 
Bijscholing en reflecteren met een groepje trainingsacteurs, oefenen en actuele thema’s behandelen, herhalen en ook thema’s op verzoek.
 
Trainingsacteurs die hun vaardigheden scherp willen houden. Korte meeting die je kunt gebruiken om te oefenen, een training voorbereiden of vragen te stellen over het vak. Daarnaast is het de uitgelezen mogelijkheid om uit te proberen hoe het is om online te werken als trainingsacteur.
 
Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier. Je kunt direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy