Search

Transactionele Analyse

De dramadriehoek, communicatie vanuit de ouder-, kind- of volwassenenrol. Trainingsacteurs geven continue feedback en weten ook wanneer de feedback van, en aan een deelnemer beter kan. Hoe zet je dit in en speel je het uit in je rol met gebruik van de communicatieniveaus.

Je hoort trainers vaak verwijzen naar Transactionele Analyse (TA). Deze begrippen worden – vanuit het perspectief van de trainingsacteur – deskundig belicht.

Ben je op zoek naar verdieping in je vak als professioneel trainingsacteur. Transactionele Analyse heeft veel modellen die duidelijk maken wat er gebeurt in communicatie. Je leert werken met basisbegrippen die helpen bij het herkennen van gedrag- en communicatiepatronen bij jezelf in de rol van trainingsacteur als wel bij de deelnemers waar je mee werkt. Tevens leer je hoe je een andere positie in kan nemen, lastige situaties kunt doorbreken en patronen kunt veranderen.

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. De data staan dan vast. Wijzigen is niet meer mogelijk. 

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. Of 3 daagse carrousel €995,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor een vierde of vijfde trainingsdag ontvang je 10% korting op deze extra trainingsdag.

Na de 6-daagse opleiding kan je alsnog kiezen voor de totale jaaropleiding. 12 dagen van de carrousel, plus 1 opfrisdag, 1 dagdeel online trainingsacteren en je examen. Totale kosten zijn dan €3350,- Doorlooptijd 1 tot ca. 2 jaar.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy