Zoeken

Transactionele Analyse

1 dag
12 februari 2025

De dramadriehoek, communicatie vanuit de ouder-, kind- of volwassenenrol. Trainingsacteurs geven continue feedback en weten ook wanneer de feedback van, en aan een deelnemer beter kan. Hoe zet je dit in en speel je het uit in je rol met gebruik van de communicatieniveaus.

Je hoort trainers vaak verwijzen naar Transactionele Analyse. Deze begrippen worden – vanuit het perspectief van de trainingsacteur – deskundig belicht.

Ben je op zoek naar verdieping in je vak als professioneel trainingsacteur. Transactionele Analyse heeft veel modellen die duidelijk maken wat er gebeurt in communicatie. Je leert werken met basisbegrippen die helpen bij het herkennen van gedrag- en communicatiepatronen. 

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. Kosteloos verplaatsen is niet mogelijk.

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor 3 of meer trainingen uit de specialisaties ontvang je 10% korting in totaal.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden 
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy