Tweedaagse toegepast trainingsacteren

Verkorte training tot toepasbaar trainingsacteren.

Voor professionals, trainers en coaches die zich willen bekwamen in het vak van trainingsacteur. En, voor trainers, docenten, assessoren en iedereen die wel eens een trainingsacteur inzet. Je bent professional en wilt het toepassen in je eigen praktijk en/of je wilt de inzet van jouw trainingsacteur maximaal benutten. Je gaat praktijk gericht werken en de basis van trainingsacteren leggen. Hoe je de trainingsmodellen die je al kent toepast in een rollenspel, vanuit de trainingsacteur gezien. Je leert om het zelf toe te passen in je eigen praktijk en ook hoe je de trainingsacteur het beste kan benutten. Haal meer uit je trainingsacteur! 

Data
Zaterdag 11 maart en zaterdag training 25 maart 2023
Van 10.00 tot 17.00 uur

Studiebelasting
14 contacturen
2 uur zelfstudie
Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement

Wat is jouw investering
€995,- ex. btw. Vrijgesteld van btw voor particulieren. Neem contact met ons op als je hier gebruik van wilt maken.
Incl. lunch, koffie/thee
Min. 6 en maximaal 10 deelnemers 

Aanmelden
Om je in te schrijven ga je naar het contactformulier

Wie is de trainer
Arianda Schepens

Locatie in Noord-brabant
Dommeldaal Gemonde

Programma, trainingsacteren in het kort.

Aan bod komen o.a. verschillende inlevings- & dramatechnieken, diverse werkvormen, warming up & energizers en verschillende vormen van feedback geven. Jezelf presenteren aan publiek/deelnemers en kritische beroepssituaties. Na afloop kan jij zelf het rollenspel toepassen in je eigen praktijk. Afwisselen in je rol van trainer/coach en in de rol van trainingsacteur. Als je een externe trainingsacteur inzet leer je deze ten volle te benutten.  Op de laatste dag is er een trainingsacteur aanwezig waarmee jij kunt oefenen.

Je leert in de huid te kruipen van zeer uiteenlopende personen, je snel inleven in een rol en snel schakelen. Als trainingsacteur moet je kunnen afstemmen, nauwkeurig aan kunnen voelen wat er nodig is om het juiste effect, het juiste resultaat te kunnen behalen. De basisvaardigheden komen aan bod. De theorie kan je dan thuis nog eens nalezen. Het instroomniveau van deze training is HBO werk- en denkniveau. Aan het eind van deze training kan je het geleerde toepassen door jezelf in te zetten als trainingsacteur in je training en hoe je de samenwerking maximaal kunt benutten. Voor het maximale leerrendement voor je deelnemer.

Doelgroep

De training is geschikt voor professionals die op de hoogte zijn van de meest voorkomende theorieën en communicatiemodellen. Je bent bijvoorbeeld trainer, docent of coach waardoor je de methodieken al kent. Het gaat in deze training NIET over de samenwerking tussen trainer en trainingsacteur. Na deze twee-daagse kan je zelf trainingsacteren toepassen in je eigen training, coaching of klas.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy