Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
Training werkgeluk met theatershow en boek.
 
Werk je om te leven, of leef je om te werken? Word jij gelukkig van je werk? In de training Werkgeluk, TO BE WHAT YOU WANT TO BE, ontdek jij waarom werk maken van geluk loont. Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgelukkige medewerkers en organisaties echt oplevert. Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren en wensen en ontdekt wat de belangrijke pijlers voor werkgeluk zijn. Ter inspiratie kijken we ook naar mooie voorbeelden en speelt Hebbes Theater een inspirerende theatershow over werkgeluk.

Inhoud
Inzicht in de belangrijkste pijlers onder Werkgeluk, ontdek wat voor jou belangrijk is om gelukkig te zijn in werk en hoe dat zit in jouw organisatie.

In de workshops en trainingen werken we met het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model. Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? Belangrijke pijlers onder werkgeluk zijn: 

Kun jij je Talent kwijt?
Hoe Onafhankelijk kun jij je taken uitvoeren?
Heb je een klik met de Personen om je heen?
Haal jij Plezier uit wat je doet?
Is de Stip op de horizon inspirerend?

Omdat geluk het enige is dat zich verdubbelt als je het deelt maakte Trainer/theatermaker Arianda Schepens de inspirerende theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Zij vertelt hierin een bevlogen en persoonlijk verhaal over keuzes maken, ups-and-downs en je hart volgen. Deze interactieve theatershow en het nagesprek zijn onderdeel van de training. Ook ontvang je het bijbehorende boek met 19 verhalen van mensen die hun hart volgen.

Doelgroep
Deze training is bij uitstek geschikt voor professionals die meer voldoening uit hun werk willen halen. En Professionals die binnen hun eigen organisatie, bijvoorbeeld HR, aan de slag willen met het vergroten van Werkgeluk. In de training ontdek jij welke pijlers voor jou belangrijk zijn. Ook kijken wij naar wat jouw organisatie kan doen om te zorgen voor meer werkgeluk.

Afbeelding 4

Kosten
€345,- p.p. ex btw. Incl. koffie, thee en lunch.
Ook incompany, neem contact op over de mogelijkheden.

Data
27 september 2019, van 10:00 uur - 16:30 uur

Aanmelden
Ook werk maken van geluk? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van betaling. Om je in te schrijven ga je naar het contactformulier

Trainers
Arianda Schepens en Herald Nobel zijn trainers en theatermakers van de cursus Werkgeluk. Zij helpen professionals hun persoonlijke kracht versterken. 

Vragen

Hiervoor kan je terecht bij Arianda Schepens per mail via het contactformulier of bellen met 06 53 136 103

Locatie
Hebbes Academy Gemonde (gemeente Sint-Michielsgestel)
Trainingslocatie is een authentieke boerderij 10 km vanaf Den Bosch in Gemonde.
Routebeschrijving hier 

Het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE
Het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE
Afbeelding 5