Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3


In de theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE vertelt Arianda Schepens castingdirector, opleider, trainingsacteur en spreker openhartig over haar werk en leven.

Met de acteurs van haar Hebbes Theater toont zij hilarische, maar soms ook lastige momenten.
Daarnaast is er het boek met dezelfde titel en een serie trainingen over werkgeluk.

Alle info en vragen via www.arianda.nl

TO BE WHAT YOU WANT TO BE is een persoonlijke voorstelling over werkgeluk, je hart durven volgen, óók als je daarvoor je veilige haven moet verlaten. De reis die je maakt aan de hand van deze interactieve theatershow met humor en mooie liedjes waarin moeilijke thema's op een luchtige manier worden belicht. Het zet je als bezoeker aan het denken over je eigen pad.

Tegelijk met de ontwikkeling van deze show werd er ook een boek gemaakt met dezelfde titel. Hierin 19 voorbeelden van mensen die deze stap naar zelfontplooiing al maakte. Deze verhalen nodigen de lezer uit om zelf in actie te komen, je hart te volgen en te gaan doen waar je echt blij van wordt.

Ook zijn er bijbehorende trainingen over werkgeluk, speciaal bedoeld voor organisaties die willen ontwikkelen. We hebben hiervoor onze trainingsmethode volgens het TOPPS-model ontwikkeld.

Afbeelding 4
Afbeelding 5
Afbeelding 6