Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Een spreker zonder powerpoint, wél met acteurs.

De theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE, bij uitstek geschikt voor teambuilding, een jubileum, een vrouwen-event, het ondernemers of ZZP-netwerk. 


Een interactieve en inspirerende show over vallen en opstaan, werkgeluk, werkdruk, ondernemerschap en flexibiliteit. Op een luchtige manier komen serieuze thema's aan bod.

PAS OP: een theatershow die aanzet tot nadenken en mensen in beweging kan krijgen. Weet jij wat je écht wilt?

Waardering: 9.2

Alles hierover op ARIANDA.NL

Afbeelding 4
Afbeelding 5


Omdat geluk zich verdubbelt als je het deelt, maakte ik TO BE WHAT YOU WANT TO BE, de theatershow; een inspiratiesessie van ongeveer 75 minuten. Muziek, anekdotes, humor en theater zijn de ingrediënten. 

In de voorstelling put ik uit mijn ervaring als castingdirector, opleider en trainingsacteur. Samen met de acteurs van Hebbes Theater vertel ik over vallen en opstaan en je hart volgen.

Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgeluk loont. Medewerkers raken meer betrokken, de kwaliteit neemt toe. Geluk maakt innovatiever, de verkopen stijgen en teams worden creatiever. Positieve werknemers zijn 31% productiever. De impuls voor organisaties en professionals die zichzelf gelukkiger én succesvoller willen maken. 'Je kan alleen mensen laten groeien die bedrijven doen groeien'.

'Niet lullen maar poetsen', doe je mee? Deze voorstelling zal altijd in overleg maatwerk worden. Wat is er nodig en wat kunnen wij daaraan doen. 

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
- De interactieve theatershow over werkgeluk! 
- Geschikt voor groepen van ca. 50 tot 1500 pers.
- Boek over je hart volgen, 19 persoonlijke verhalen.
- Trainingen, hoe werkgeluk resultaat verbetert.


Bij de theatershow hoort een boek met dezelfde titel als de show. Met verhalen van mensen die hun hart volgen en kiezen voor geluk. 
‚Äč
Ook werk maken van geluk? TO BE WHAT YOU WANT TO BE geeft je een vliegende start!

Afbeelding 6
Afbeelding 7