Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3

Hebbes Academy is een onderdeel van Hebbes Media. Hieronder vallen de volgende ondernemingen:

Hebbes Academy
Voor trainingen, cursussen en workshops. Gespecialiseerd in de opleiding tot trainingsacteur. Ook incompany trajecten, maatwerk op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

DeTrainingsacteurs.nl
Een platform waar trainingsacteurs van de Hebbes Academy en opdrachtgevers elkaar direct ontmoeten. DeTrainingsacteurs.nl heeft geen winstoogmerk, maar geeft haar professionele trainingsacteurs een effectief platform om zichzelf te positioneren en biedt bijscholing aan.

Arianda.nl
Arianda Schepens is motivatiespreker en theatermaker. Ze maakte de theatershow en het boek TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Ze vertelt haar verhaal omdat geluk het enige is wat zich verdubbelt als je het deelt. Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Dat geluk gunt ze iedereen. De show en lezingen zijn geschikt voor bedrijfsevents, congressen, seminars en ondernemersbijeenkomsten.

Hebbes Theater
De professionele actrices en zangeressen spelen in het Werkgeluktheater TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Ook maken zij theater op maat en eigen producties.

Arianda Schepens (1 juli 1971).
Arianda Schepens (1 juli 1971).

Arianda Schepens is de oprichter van de Hebbes Media en alle hierover vallende ondernemingen. 

Ze wil in haar werk als opleider mensen hun talent laten ontdekken. 

Is verbonden aan de sprekersbureaus Speakers Academy en
Zij Spreekt en VIDM communicatienetwerk.

"Als opleider leer ik je je eigen ervaringen te vinden en in te zetten."

"Als trainingsacteur spiegel ik, trigger je, geef je feedback en bereid je voor."

"Als spreker prikkel en inspireer ik, zoek de randjes op en zet je aan het denken."

"Als castingdirector vraag ik door, vertel je hoe ik ernaar kijk, denk mee en voorzie je van advies."

De Hebbes Academy is in 2006 ontstaan. Arianda werkte in opdracht als castingdirector en zag dat veel (beginnende)acteurs nogal onwennig voor haar camera stonden. Zo jammer! In die 10 tot 15 minuten kunnen ze laten zien wat ze in huis hebben. Vaak veel te kort maar meer tijd is er echt niet. Voor dat men gewent was aan de castingdirector en de aanwijzingen was het alweer voorbij. Arianda vond dat het beter moest. Zo startte ze in 2006 met de eerste auditie-workshops. Het ging als een trein en ze vond het bijzonder leuk om te doen. Bijzonder omdat je echt een wezenlijk aandeel hebt in iemands carrière en leuk omdat ze er toen achter kwam dat trainingen geven echt haar ding is. Al snel volgde meer trainingen zoals de opleiding tot trainingsacteur.

Kiezen voor je eigen geluk, doen wat je echt wilt. Dat is waar oprichter van de Hebbes Academy, Arianda Schepens, voor staat. Ze doet nu de dingen waar ze haar hart en ziel in kan leggen. Daar wordt ze blij van. Dat geluk gunt ze iedereen. 

Meer over Arianda