Andere trainingen

Dagvoorzitterschap en Presenteren met Storytelling
Het één kan niet zonder het ander. Je leert onder leiding van twee doorgewinterde professionele trainers, dagvoorzitters, theatermakers en presentators die alle facetten van het vak kennen. Ze delen al hun kennis en ervaring, weten hoe je storytelling toepast, hoe het is om voor groepen te spreken en vooral; dagvoorzitter te zijn.

Train de trainer is gloednieuw bij de Hebbes Academy! In de opleiding tot professioneel trainer leer je hoe je het verschil kunt maken in iemands professionele ontwikkeling. Je leert de benodigde vaardigheden van een authentiek trainer.
 

Castingworkshop
Een kijkje in de keuken van de castingdirector. Waar letten zij op, hoe komt hun keuze tot stand, wat heb je eventueel niet goed gedaan indien je wordt afgewezen en hoe kun je dit een volgende keer voorkomen? Er wordt vaak van je verwacht dat je in eerste instantie zelf een video instuurt. Hoe doe je dat, wat is belangrijk, wat laat je zien?

Introductieworkshop voice-over
Een ‘mooie stem’ niet het belangrijkste dat je als voiceover nodig hebt. Belangrijker is het dat je je kunt inleven in de tekst, dat je kunt acteren, zodat wat jij voorleest klinkt alsof het spontaan uit je mond komt.

Acteerweek (op dit moment wordt deze niet ingepland)
 Intensieve acteerweek waarbij diverse disciplines van acteren aan bod komen. Zoals het verschil tussen acteren voor de camera of op een podium. Trainingsacteren, improviseren en presenteren.

Incompany trainingen via Arianda.nl:

Workshop Presenteren 
Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander? Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Gebruik dan de technieken van de Hebbes Academy. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Workshop Werkgeluk
Medewerkers met plezier in hun werk zijn 37% productiever. In deze workshop gaan we dieper in op het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model (Met dubbel P) voor Werkgeluk en ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Haal jij plezier uit je werk? Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? En hoe kan jij dat ombuigen?

Workshop Werkdruk en stress aanpakken
Belangrijk is de signalen te herkennen en overspannenheid en burn-out te voorkomen. Uitval is een grote kostenpost voor een bedrijf of instelling. Ook legt het een druk op de medewerkers die achterblijven. Uitval kan uiteindelijk ook leiden tot groter personeelsverloop. Je kan leren er mee om te gaan op een manier die bij jou past.

Workshop Omgaan met Agressie
Iedereen heeft wel eens te maken met agressie, in meer of mindere mate. Je wilt je medewerkers beschermen, maar dat lukt niet altijd. Je bent er niet altijd bij en het gaat vaak heel snel. Het is belangrijk dat medewerkers zélf weerbaar zijn. Leren herkennen van de verschillende soorten agressie én op de juiste manier leren reageren zodat het niet uit de hand loopt.

Workshop Storytelling
Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. De meeste organisaties werken in een omgeving vol concurrenten. Die allemaal min-of-meer hetzelfde product of dienst leveren. Auto’s, jaarrekeningen, keukens, noem maar op. Het wat, dus. Als jij je publiek echt wilt raken moet je gaan vertellen hoe en waarom jij dat doet. Verhalen blijven hangen. Verkooppraatjes niet!

Workshop Timemanagement
In de interactieve workshop Timemanagement laten we je ervaren hoe jij meer grip krijgt op je tijd. Voor zover dat kan natuurlijk. De tijd is immers de tijd. 60 minuten in een uur, 24 uur in een dag, 7 dagen in een week. Niet meer en niet minder. Toch heb je soms het idee dat je zeeën van tijd hebt, soms glipt de tijd door je vingers. Hoe dat komt en hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt.

Talkshow
Inspirerende en interactieve talkshow van 45 – 60 minuten over een zelfgekozen onderwerp. Wij kunnen de experts voor aan tafel samenstellen en eigen inbreng is hier ook mogelijk. Onderwerpen kunnen zijn een burn-out, ziekte, verlies, ondernemerschap, duurzaamheid, opvoeding of verslaving. Over succesvol zijn, omvallen en weer opkrabbelen.

Executive training
Trainer Arianda Schepens en Trainingsacteur Hilde van Engelen helpen managers, teamleiders en andere professionals scherp te krijgen wat hun aanpak daadwerkelijk doet met de ander. In een intensieve, persoonlijke en korte training brengen we inzicht in de effecten van communicatie. Hoe komt het over? Is het effectief? En zo niet, hoe kan het anders?

Werkbezoek
Je personeel of team verrassen? Dat doe je met een bedrijfsbezoek van ons gelukteam. Ca. 60 min. over (werk)geluk. Vraag naar de mogelijkheden. We komen graag op bezoek! Niet zelden staan wij al om 7.00 uur bij de organisatie op de stoep! We heten het personeel welkom en komen Werkgeluk vergroten. Of tijdens de lunch schuiven wij aan voor onze Werkgelukquiz!

Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier. Je kunt direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Maatwerk?

Heb je een evenement met een ander onderwerp?

Sluit een van onze onderwerpen wel aan, maar toch ook niet helemaal?

Informeer naar de mogelijkheden. We zullen altijd eerlijk aangeven of het bij onze expertise past. Als dat niet zo is zullen we indien mogelijk verwijzen naar een collega. Als het wel bij ons past gaan we in gesprek en onderzoeken we de mogelijkheden.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy