Zoek

Daan de Kievit

“Lange tijd heb ik met veel plezier in Rotterdamse voortgezet onderwijs voor de klas gestaan als docent Nederlands en drama. Ik heb daarnaast een opleiding voor coaching & supervisie gedaan én een opleiding tot trainingsacteur (WWLA, Amsterdam). Toen ik eenmaal had geroken aan dit mooie vak, kon ik niet anders meer dan de sprong wagen en gaan acteren in het bedrijfsleven, het publieke domein, de zorg, het onderwijs of waar men mijn inzet ook maar wilde. Op deze manier heb ik in een aantal jaar tijd veel ervaring opgedaan en mijn enthousiasme voor het vak is nog lang niet getemperd.
 
Ik houd van leren en ontwikkelen en mijn stijl laat zich het best omschrijven als luchtig en prikkelend. Mijn werk neem ik uiterst serieus, maar ik probeer mezelf met een korreltje zout te nemen. Voor agressietrainingen hoef je mij niet te bellen en verder vind ik ongelofelijk veel onderwerpen interessant: van acteren in assessments tot motiverende gespreksvoering, van feedback tot werken met het schakelmodel.
 
Meer informatie en mijn verdere profiel kun je vinden op www.daandekievit.nl. Graag tot ziens!”

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy