Zoek

Trainingsacteur worden?

Aan de slag als trainingsacteur. Kijk welke opleiding tot trainingsacteur het beste bij jouw situatie past.
Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier. Je kunt direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Als je al trainingsacteur bent

Specialiseer jezelf voor een betere marktpositie. Maak een keuze uit het aanbod onderin. Altijd met een gespecialiseerde trainer en in kleine groepen.

Andere trainingen

Incompany trainingen en workshops via Arianda.nl

Deze zangworkshop zindert en sprankelt! We houden de vaart erin en nemen iedereen mee. Met aandacht voor alle deelnemers. of je nu wel of niet kan zingen, dat doet er bij ons totaal niet toe.

Presenteren 

Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander? Wil jij ook leren om boeiend te presenteren? Gebruik dan de technieken van de Hebbes Academy. Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera.

Werkgeluk

Medewerkers met plezier in hun werk zijn 37% productiever. In deze workshop gaan we dieper in op het door onszelf ontwikkelde TOPPS-model (Met dubbel P) voor Werkgeluk en ga je aan de slag met wat voor jou belangrijk is. Werk je om te leven, of leef je om te werken? Haal jij plezier uit je werk? Krijg jij energie van je werk, of kost het juist energie? En hoe kan jij dat ombuigen?

Blijvend meer energie

Belangrijk is de signalen te herkennen en overspannenheid en burn-out te voorkomen. Uitval is een grote kostenpost voor een bedrijf of instelling. Ook legt het een druk op de medewerkers die achterblijven. Uitval kan uiteindelijk ook leiden tot groter personeelsverloop. Je kan leren er mee om te gaan op een manier die bij jou past.

Omgaan met Agressie

Iedereen heeft wel eens te maken met agressie, in meer of mindere mate. Je wilt je medewerkers beschermen, maar dat lukt niet altijd. Je bent er niet altijd bij en het gaat vaak heel snel. Het is belangrijk dat medewerkers zélf weerbaar zijn. Leren herkennen van de verschillende soorten agressie én op de juiste manier leren reageren zodat het niet uit de hand loopt.

Storytelling

Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. De meeste organisaties werken in een omgeving vol concurrenten. Die allemaal min-of-meer hetzelfde product of dienst leveren. Auto’s, jaarrekeningen, keukens, noem maar op. Het wat, dus. Als jij je publiek echt wilt raken moet je gaan vertellen hoe en waarom jij dat doet. Verhalen blijven hangen. Verkooppraatjes niet!

Timemanagement

In de interactieve workshop Timemanagement laten we je ervaren hoe jij meer grip krijgt op je tijd. Voor zover dat kan natuurlijk. De tijd is immers de tijd. 60 minuten in een uur, 24 uur in een dag, 7 dagen in een week. Niet meer en niet minder. Toch heb je soms het idee dat je zeeën van tijd hebt, soms glipt de tijd door je vingers. Hoe dat komt en hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk indeelt.

Talkshow

Inspirerende en interactieve talkshow van 45 – 60 minuten over een zelfgekozen onderwerp. Wij kunnen de experts voor aan tafel samenstellen en eigen inbreng is hier ook mogelijk. Onderwerpen kunnen zijn een burn-out, ziekte, verlies, ondernemerschap, duurzaamheid, opvoeding of verslaving. Over succesvol zijn, omvallen en weer opkrabbelen.

Executive training

Trainer Arianda Schepens en Trainingsacteur Hilde van Engelen helpen managers, teamleiders en andere professionals scherp te krijgen wat hun aanpak daadwerkelijk doet met de ander. In een intensieve, persoonlijke en korte training brengen we inzicht in de effecten van communicatie. Hoe komt het over? Is het effectief? En zo niet, hoe kan het anders?

Werkbezoek

Je personeel of team verrassen? Dat doe je met een bedrijfsbezoek van ons gelukteam. Ca. 60 min. over (werk)geluk. Vraag naar de mogelijkheden. We komen graag op bezoek! Niet zelden staan wij al om 7.00 uur bij de organisatie op de stoep! We heten het personeel welkom en komen Werkgeluk vergroten. Of tijdens de lunch schuiven wij aan voor onze Werkgelukquiz!

Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier. Je kunt direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy