Search

Feedback en communicatieniveaus

Feedback geven doe je als trainingsacteur de hele dag.

Wat zag/hoorde je, hoe kwam het op je over, wat was het gevolg…
Hoe hou je het zuiver?
Wat zag je echt, en niet hoe je het interpreteert. 
Respectvol en duidelijk.
Fijn als het aansluit op het leerdoel.
Zonder oordeel of mening.
Wat heeft de deelnemer eraan?
In of uit de rol?

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Feedback geven blijft de grootste uitdaging voor een trainingsacteur. We geven het én we herkennen het want ook veel deelnemers willen oefenen met feedback geven. Natuurlijk heb je deze kennis al en toch blijft dit het meest aangevraagde onderdeel door trainingsacteurs. Het is noodzakelijk feedback te blijven aanscherpen en te blijven oefenen om altijd de best mogelijke trainingsacteur voor een deelnemer te zijn.

De communicatieniveaus.

Een van de meest gebruikte modellen. Ook wel; het schakelmodel, de ijsberg, onder of boven tafel. Allemaal gaat het over de communicatieniveaus. Vaak gebruikt en heel toepasbaar. Hoe kan je schakelen en nog belangrijker; deelnemers uitdagen om te schakelen.

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. De data staan dan vast. Wijzigen is niet meer mogelijk. 

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. Of 3 daagse carrousel €995,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor een vierde of vijfde trainingsdag ontvang je 10% korting op deze extra trainingsdag.

Na de 6-daagse opleiding kan je alsnog kiezen voor de totale jaaropleiding. 12 dagen van de carrousel, plus 1 opfrisdag, 1 dagdeel online trainingsacteren en je examen. Totale kosten zijn dan €3350,- Doorlooptijd 1 tot ca. 2 jaar.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy