Zoek

Herald Nobel

 “An unexamined life is not worth living” 
Socrates of Madonna
 
Als ervaren trainer met wortels in het bedrijfsleven, de overheid en het theater hoop ik professionals en teams te inspireren tot ontwikkeling, leren, stappen zetten en mooie momenten beleven. De ene keer heel praktisch door met elkaar te werken aan beter onderhandelen, meer verkopen, jezelf presenteren of het versterken van je overtuigingskracht. De andere keer door met een managementteam te bouwen aan de ontwikkeling van de missie en visie en deze te vertalen naar de rest van de organisatie.
 
Waardevol werk, maar niet altijd makkelijk. Makkelijk is ook niet interessant. Interessant wordt het pas als het schuurt. Zo noem ik dat vaak in trainingen. Schuurt. Dat moment dat je tot nieuw inzicht komt, maar nog niet helemaal weet hoe je het precies anders gaat doen. Op die momenten hoop ik dat ik een veilige leeromgeving creëer en deelnemers inspireer om eerste grote stappen te zetten.
 

Trainingsmodellen of -instrumenten als Belbin Teamrollen, Situationeel leidinggeven, Kernkwadranten, Roos van Leary, MBTI, Disc zijn slechts een hulpmiddel om tot inzicht en beweging te komen. De feitelijk ontwikkeling, het leren, vindt plaats in de context van het dagelijkse werk. Daardoor vind ik het als trainer minstens zo belangrijk om die context van het werk te kennen en snappen. Weten wat het vak van de deelnemer inhoud en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Dat ik een nieuwsgierig mens ben, graag alles wil weten en de verdieping zoek helpt daarbij. Daarnaast stond ik als manager Marketing en Communicatie jarenlang zelf met beide voeten in de klei. 

Ik combineer mijn werk als trainer met het runnen van een BnB en het maken van theater. 

Ben je op zoek naar een creatieve impuls in je team of organisatie? Ik spreek graag met je af.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy