Search

Het Bedrijf

Hebbes Media is het overkoepelende bedrijf. Hieronder vallen onderstaande bedrijven:

Hebbes Academy
Voor trainingen, cursussen en workshops. Gespecialiseerd in de workshops werkgeluk, de opleiding tot trainingsacteur, presenteren/story-telling, acteercursussen, auditie-trainingen en een acteerweek. Ze heeft het TOPPS-model ontwikkeld voor werkgeluk.

DeTrainingsacteurs.nl
Een platform waar trainingsacteurs en opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Waar men elkaar rechtstreeks kan benaderen en zonder tussenkomst van een bureau aan de slag kan. DeTrainingsacteurs.nl heeft geen winstoogmerk, ons doel is de opleidingen van Hebbes Academy verder professionaliseren.

Arianda.nl
Arianda, alleen als spreker of met haar theatershow bij jullie congres of bijeenkomst! Over de onderwerpen Werkgeluk, Storytelling, Time Management, Vallen en weer opstaan, Je hart volgen en Ondernemerschap. Alle werkzaamheden als onafhankelijk castingdirector vallen hier ook onder.

Hebbes Theater 
Een theatergroep met een professioneel theaterprogramma, zij zijn de vaste spelers en zangers van de voorstelling
TO BE WHAT YOU WANT TO BE. Arianda is de maker van het boek met dezelfde titel.

Dommeldaal
Haar eigen trainingsruimte sinds 2020. Toen corona zijn intrede deed was de ruimte net klaar. Omdat ze zelf niet kon werken met groepen vroegen collega’s of zij de ruimte mochten gebruiken voor coaching of kleinere sessies. Dat ging goed. En nu is het te gebruiken voor andere trainers en vergaderingen. Lex Schreuder is de manager doet alle contact van Dommeldaal.

Arianda is de eigenaar van het bedrijf. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de uitvoering binnen de Academy, het Hebbes Theater en haar werkzaamheden als castingdirector en spreker.

Hans is de techniek van Hebbes Media. Maakt de websites en verzorgt de eindmontage. Is de theatertechnicus bij de voorstellingen. Hij vertegenwoordigt ook de back-office en doet de gehele financiële afhandeling.

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
– De interactieve theatershow die aan het denken zet.
– Geschikt voor groepen van ca. 50 tot 1500 pers.
– Boek over je hart volgen, 19 persoonlijke verhalen.
– Trainingen, hoe werkgeluk resultaat verbetert.
– Ook mogelijk online! Sinds in 2020 corona zijn aantrede
  deed
 werden ook wij creatief. Een lege zaal maar online
  verbinding
 met chatfunctie werkt ook goed voor de show. 

Een vraag aan ons? Gebruik het contactformulier

Bij de theatershow hoort een http://hebbesacademy.nl/boek.html(boek) met dezelfde titel als de show. Met 19 verhalen van mensen die hun hart volgen. Het belang van werkplezier. 

Elke show kan maatwerk worden bij de doelgroep. Zo kan de nadruk meer liggen op Flexibiliteit, Ondernemerschap, Empowerment of Werkgeluk.

Ook werk maken van werkgeluk? TO BE WHAT YOU WANT TO BE geeft je een vliegende start!

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy