Zoek

Hilde van Engelen

De dag dat ik voor het eerst hoorde over het beroep trainingsacteur zal ik niet snel vergeten; het klinkt misschien wat overdreven, maar het voelde echt als een eyeopener. Waarom hoorde ik dit nu pas? Ik was vastbesloten: Dit wilde ik doen! En dit ging ik doen. En zo is het gegaan.

Bij Arianda Schepens heb ik de opleiding tot trainingsacteur met veel plezier en enthousiasme gevolgd. Zij gaf me een gedegen basis voor het werk, door haar positief kritisch en betrokken benadering heeft ze mij geholpen om het beste uit mezelf te halen.

Toen Arianda me vroeg om te komen assisteren bij haar opleiding voelde me ik me dan ook gevleid en vereerd. Inmiddels hebben we er flink wat uren samen opzetten en ik blijf met een sprankelend gevoel van blijdschap binnenkomen bij haar leslocatie; het is een feest om samen te mogen werken. Zelf leer ik hierdoor nog steeds bij en blijf ik scherp. Het is daarbij ook inspirerend om steeds nieuwe gedreven en leergierige mensen te leren kennen. 

 

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy