Search

Improviseren en inleven

Snel inleven in een personage, vlot improviseren en aanpassen wanneer nodig, hoe doe je dat als trainingsacteur?

Als trainingsacteur wordt van je verwacht dat je je goed kunt inleven, snel kunt schakelen en je vlot aan kunt passen in een oefensituatie. Improvisatietechnieken zijn hierin van grote meerwaarde. In deze training komen verschillende improvisatie-werkvormen aan bod, waardoor je handvatten krijgt voor het inleven, schakelen en aanpassen in een trainingsgesprek. Aan de slag gaan met deze werkvormen brengt ook veel plezier met zich mee! Het out-of-the-box en associatief denken wordt hier bovendien mee geprikkeld. Evenals het terug kunnen pakken op handige stereotiepe gedragingen die je helpen bij het neerzetten van een personage. Nonverbaal gedrag is hierin van groot belang. Ook het verschil tussen ‘buitenkant en binnenkant-spel’ inzetten in het inleven voor je personage komt aan bod.

Onderwerpen:

Inleven in een personage
Vlot improviseren vanuit associatief denken
Snel aanpassen aan wat de oefensituatie vraagt
Spelplezier in het improviseren
Stereotypen als handvat voor het personage
Non-verbaal gedrag inzetten
Spel van binnenuit

 

Na afloop van deze 1-daagse training:

  • Heb je handvatten om je snel in te kunnen leven in een personage
  • Weet je hoe je improviseren (meer) kunt inzetten in het trainingsacteren
  • Heb je ervaring in het snel schakelen en aanpassen binnen een trainingsgesprek.
  • Kun je extra energizers toevoegen aan je rugzak.
  • Heb je veel spelplezier gehad!

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. De data staan dan vast. Wijzigen is niet meer mogelijk. 

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. Of 3 daagse carrousel €995,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor een vierde of vijfde trainingsdag ontvang je 10% korting op deze extra trainingsdag.

Na de 6-daagse opleiding kan je alsnog kiezen voor de totale jaaropleiding. 12 dagen van de carrousel, plus 1 opfrisdag, 1 dagdeel online trainingsacteren en je examen. Totale kosten zijn dan €3350,- Doorlooptijd 1 tot ca. 2 jaar.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy