Search

Judith van Damme-Stofmeel

Ik ben Judith Van Damme en in 2017 ben ik opgeleid tot trainingsacteur door Arianda van Hebbes Academy. Het voelde meteen als perfect passend voor mij: ik kon mijn combinatie van acteren en orthopedagoog-zijn er helemaal in kwijt.

Sindsdien ben ik al vele keren als Trainingsacteur in actie gekomen. Ook ontwikkelde ik me tot Co-trainer en tot Trainer. Mijn specialisatie richt zich op trainingen binnen Onderwijs en Zorg, met als extra toegevoegde waarde mijn ervaring met de doelgroep Doven en Slechthorenden. 

Bij Hebbes Academy vind ik het altijd erg leuk om voor een groep trainingsacteurs (in opleiding) te staan. Het geeft me energie om hen opbouwende feedback te kunnen geven, te stimuleren en te zien hoe ze zichzelf de dingen eigen maken. Als feedback hoor ik geregeld terug dat ik op een trainingsdag snel een gevoel van vertrouwen creëer binnen de groep, waardoor mensen op een prettige manier tot leren komen. Ook wordt mijn inhoudelijke feedback en het helder en concreet omschrijven daarin als erg fijn ervaren.

Ik combineer het trainerschap en het trainingsacteren met mijn parttime baan als orthopedagoog binnen een instelling voor hulpverlening aan Doven en Slechthorenden. Het is mooi te ervaren hoe de ervaringen binnen deze twee werkvelden elkaar aanvullen en soms zelfs positief versterken.

Ik hoop hier nog lang mee door te kunnen gaan en nog vaak voor een trainingsgroep van Hebbes Academy te staan!

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy