Zoek

Mariel van Beek

Binnen mijn werk voor de GGD ontwikkel ik al geruime tijd trainingen en zorg ik ervoor als adviseur Leren en ontwikkelen, dat voor mijn collega’s het leren mogelijk is. Wat mij daarin drijft is dat leren werken is en werken is leren, want wat blijft er veel “hangen” als mensen leren door te doen, maar ook door fouten te maken en te lachen.
 
Bij Arianda en de Hebbes Academy leerde ik zelf dat de rol van trainingsacteur me iets heel anders brengt dan de rol van trainer maar ook dat die rollen best wel goed samen kunnen. Met welk doel? Leren door de praktijk bijna in het echt te ervaren.
Nadat ik de opleiding tot trainingsacteur heb gevolgd, ben ik als zelfstandig trainingsacteur klussen naast mijn werk bij de GGD gaan doen, soms in de rol van trainingsacteur, soms met de pet op van co-trainer, bijvoorbeeld samen met Arianda.
Iedere keer wanneer ik weer een trainingsdag volg bij Hebbes, dan ben ik weer opgeladen en enthousiast. Maar ook als ik mag assisteren bij de opleiding tot trainingsacteur, merk ik dat ik energie krijg van het leren met en van elkaar.
De sfeer die ik steeds proef bij de Hebbes Academy wanneer ik daar vanuit Breda kom aan rijden, is fijn. Een soort van inspiratiefeestje om daar te zijn. Dit is mijn manier op mijn blik te verruimen. Wie weet zien we elkaar wel eens?

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy