Search

Toegepaste NLP voor trainingsacteurs

Ook als trainingsacteur kan je veel basisbegrippen van NLP toepassen, hoe je dit doet leer je hier. Je merkt dat trainers vaak naar technieken en theorieën uit NLP verwijzen. Ook veel deelnemers kennen NLP. 

Neurolinguïstisch programmeren (oftewel NLP) staat voor hoe je de wereld om je heen waarneemt en daar vervolgens op reageert. Het is een effectieve methode om in kaart te brengen hoe jij dingen doet en hoe je dit eventueel kunt veranderen en wordt veel gebruikt in verschillende branches en sectoren. Op welke manier kun je effectiever zijn in je communicatie? 

Het is voor jou belangrijk dat je weet wat de belangrijkste gedachten/thechnieken van NLP zijn. Zoals het verankeren van positieve gedachten, het herkaderen van negatieve situaties, het creëren van mentale modellen, positieve formulering en het gebruiken van visualisaties om succes te bereiken op verschillende gebieden van je leven.

In deze training:
leer je de basisprincipes van NLP kennen en toepassen in je werk als trainingsacteur; tijdens het uitvragen van je rol, in het gesprek met de deelnemer en in de feedback. Communiceren vanuit vol vertrouwen.

Doelgroep
Deze training is voor trainingsacteurs met ervaring en/of een basisopleiding trainingsacteren. Je wilt jezelf specialiseren, breder inzetbaar zijn en beter toegepast kunnen werken.

Alle dagen werken we van 10.00 tot 16.30/17.00 uur. Als de groep kleiner is (< 6 bijv.) kan het zijn dat de training eerder klaar is. Wij reserveren deze plek voor jou. De data staan dan vast. Wijzigen is niet meer mogelijk. 

Investering
Eén trainingsdag €385,- ex. btw. Of 3 daagse carrousel €995,- ex. btw. (btw vrij voor particulieren) Min. 6 en maximaal 12 deelnemers. Totaal, incl. lunch en locatie-arrangement.
Indien je tegelijk kiest voor een vierde of vijfde trainingsdag ontvang je 10% korting op deze extra trainingsdag.

Na de 6-daagse opleiding kan je alsnog kiezen voor de totale jaaropleiding. 12 dagen van de carrousel, plus 1 opfrisdag, 1 dagdeel online trainingsacteren en je examen. Totale kosten zijn dan €3350,- Doorlooptijd 1 tot ca. 2 jaar.

Locatie Noord-Brabant Dommeldaal Gemonde.

Aanmelden
Direct inschrijven via het inschrijfformulier. Vul hier bij ‘opmerkingen’ in welke specialisaties je wilt volgen. Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek 0653136103 of neem contact op via het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy