Zoek

Tiziana Versmissen-Saraceno

Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt besloot ik om het roer om te gooien en volledig te gaan werken als trainingsacteur.

Hoe dat ging?

Op het moment dat ik merkte dat mijn baan als schoolleider mij niet meer paste besloot ik de opleiding tot trainingsacteur te volgen bij de Hebbes Academy. Ik had behoefte om iets te doen wat ik altijd al wilde maar waar mezelf nooit de tijd voor had gegund: trainingsacteren!

Na de eerste opleiding dag ging de knop om: dit is wat ik moest gaan doen. Dit was op mijn lijf geschreven! Wat werd ik gelukkig van het trainingsacteren!

Niet snel daarna besloot ik in het diepe te springen, mijn baan als schoolleider op te zeggen en een (toen nog onzekere) toekomst als trainingsacteur te beginnen.

Ik wilde het rustig aan opbouwen. Mij niet van het ene in het andere storten…Dat is volledig mislukt! Op de avond van mijn laatste werkdag als schoolleider, kreeg ik de eerste mail met een opdracht binnen. Wow, zo kan het dus gaan!

Mijn onderwijshart heb ik nooit verloren, al snel ben ik me gaan scholen en ben ik naast trainingsacteur ook als trainer en onderwijscoach aan de slag gegaan. Deze combinatie vind ik geweldig!

Om als Co-trainer en trainer bij Arianda aan de slag te zijn voelt elke keer weer als thuiskomen. Dit is de plek waar het voor mij is begonnen, heel bijzonder om hier dan als (co) trainer te mogen zijn!

Veiligheid en verbinding binnen de trainingen vind ik het belangrijkst. Vanuit die basis kunnen we met elkaar leren, sparren en ontwikkelen.

Ik ben open, bevlogen en eerlijk, maar vergeet nooit om de ander te blijven zien.

 

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy