Search

Werkgeluk

Een spreker of theatershow over werkgeluk mét acteurs.

De theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE, bij uitstek geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitje, een jubileum, vrouwen-event of het ondernemersnetwerk. 

Een interactieve en inspirerende show over vallen en opstaan, werkgeluk, werkdruk, ondernemerschap en flexibiliteit. Op een luchtige manier komen serieuze thema’s aan bod.

PAS OP: een theatershow die aanzet tot nadenken en mensen in beweging kan krijgen. 

Waardering: 9.3

Meer op ARIANDA.NL

Omdat geluk zich verdubbelt als je het deelt, maakte ik TO BE WHAT YOU WANT TO BE, de theatershow; een inspiratiesessie van ongeveer 75 minuten. Muziek, anekdotes, humor en theater zijn de ingrediënten. 

In de voorstelling put ik uit mijn ervaring als opleider, castingdirector en trainingsacteur. Met de acteurs van Hebbes Theater vertel ik over vallen en opstaan en je hart volgen.

Uit onderzoek blijkt dat investeren in werkgeluk loont. Medewerkers raken meer betrokken, de kwaliteit neemt toe. Geluk maakt innovatiever, de verkopen stijgen en teams worden creatiever. Positieve werknemers zijn 37% productiever. De impuls voor organisaties en professionals die zichzelf gelukkiger én succesvoller willen maken. 

‘Niet lullen maar poetsen’, doe je mee? Deze voorstelling zal altijd in overleg maatwerk worden. Wat is er nodig en wat kunnen wij daaraan doen. 

TO BE WHAT YOU WANT TO BE
– De interactieve theatershow over werkgeluk! 
– Geschikt voor groepen van ca. 50 tot 1500 pers.
– Boek over je hart volgen, 19 persoonlijke verhalen.
– Trainingen, hoe werkgeluk resultaat verbetert.

Bij de theatershow hoort een boek met dezelfde titel als de show. Met verhalen van mensen die hun hart volgen en kiezen voor geluk. 

Ook werk maken van geluk? TO BE WHAT YOU WANT TO BE geeft je een vliegende start!

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy