Zoek

Yvonne Lips

Yvonne is een inspirerend begeleider van professionals & particulieren naar meer eigenheid & verbinding binnen duidelijk geformuleerde kaders/doelstellingen.
Resultaat: Deelnemers behalen met minder verbruik van energie en met meer ontspanning en plezier, betere resultaten.
Door haar passie voor ‘effectieve communicatie’, haar eigen ‘struggles’ in werk en leven en haar 20 jaar trainerservaring, kan ze deelnemers bewust maken van ‘oude gedragspatronen’ die niet meer werken en daar op interveniëren. Hierdoor behaalt ze snel en effectief de beoogde resultaten van de klant.

Yvonne wordt gewaardeerd om haar warme & energieke aanpak, ervarenheid, wendbaarheid naar deelnemers, doortastendheid, daadkracht en tonen van eigen kwetsbaarheid. Hierdoor creëert ze een veilige leeromgeving waar deelnemers zich op een diepere laag durven te laten raken en men van binnenuit (intrinsieke motivatie) in beweging komt!
 

Specialismen

Vitaliteit & persoonlijk leiderschap: Dit domein gaat met name over regisseur zijn over je eigen leven & geluk. Hoe de juiste keuzes te maken in leven & loopbaan & gezondheid, hoe om te gaan met tegenslag, met werkdruk, met ziekte etc.? Bewust worden van oude ineffectieve gedragspatronen en omzetten naar nieuwe gedragspatronen. De focus daarbij is meer eigenheid, autonomie en ontspanning.
Relaties: Een domein waarin Yvonne al haar passie, kennis en ervaring kwijt kan. Overal waar we zijn, hebben we te maken met relaties (partnerrelatie, klantrelatie, collega’s, werkgever-/werknemerrelatie etc.). In deze relaties worden we door de ander gespiegeld  en worden onze pijnpunten aangeraakt. Ook krijgen we meer informatie over onze eigen patronen en bewegingen. We kunnen pas een ‘gezonde’ relatie aangaan en in verbinding blijven, als we eerst onze ‘eigen’ plek kennen en innemen. In begeleiding van relaties werkt Yvonne op het scherpst van de snede.
Verbindend leiderschap:  Om je als leider met jouw mensen te verbinden en het beste uit hen te halen, is het vanzelfsprekend eerst jezelf te kennen, jezelf vrij te maken van verstrikkingen uit oude (familie-)systemen om vervolgens jezelf in volle kracht te tonen. Alleen vanuit een ‘eigen’ authentieke plek is ‘verbindend leiderschap’ mogelijk. Om dit te bereiken, maakt Yvonne gebruik van systemische opstellingen, NLP, Transactionele Analyse, yoga & mindfulness en outdooractiviteiten.
Sales: De focus gaat uit naar een goede integratie van ‘hard’ (resultaat) & ‘zacht’ (oog voor de relatie tussen professional & de klant). Door deelnemers, uit verschillende lagen van een organisatie, bewust te maken van deze beide kanten en te oefenen op de ‘gaten’, ontdekt men de effectiviteit van de combinatie en ervaart men meer plezier. Hierdoor ontstaat als vanzelf synergie met de klant.

Bedankt voor je bericht!
Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Mocht dat niet het geval zijn kan je er vanuit gaan dat er iets mis is gegaan.
Een telefoontje sms of app kan natuurlijk ook.

Groet, Hebbes Academy